До предметів матеріально-технічного оснащення закладів ресторанного господарства відносяться …
Завдання організації постачання:
Основними завданнями з удосконалення організації постачання є …
Як визначають потребу закладів ресторанного господарства у предметах матеріально-технічного забезпечення?
Як визначають потребу закладу ресторанного господарства у столовому посуді та приборах?
Як визначають потребу нового закладу ресторанного господарства у фарфоро-фаянсовому та скляному посуді?
Який строк носіння санітарного одягу для начальника цеху закладу ресторанного господарства?
Головним завданням органів постачання підприємства є:
Передпродажний сервіс полягає в тому, що:
Післяпродажний гарантійний сервіс включає …
Норми оснащення встановлюються …
Норми витрат встановлюються для:
Приймання матеріально-технічних цінностей здійснюється:
Потреба закладів ресторанного господарства у матеріально-технічних засобах визначається на основі встановлених норм:
Експлуатаційні норми визначають:
Потреба закладів в предметах матеріально-технічного забезпечення залежить від …
Норми оснащення встановлені для:
Кількість і номенклатуру кухонного інвентаря визначають:
Хто має бути присутнім при прийманні обладнання в закладах ресторанного господарства?
Потреба в санітарному одязі визначається відповідно до санітарних норм з розрахунку:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома