Організація Обслуговування ЗРГ

Додано: 6 лютого
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

1.      Дайте визначення Ресторанне господарство (РГ) - ?

варіанти відповідей

це вид економічної діяльності суб'єктів господарської діяльності щодо надання послуг для задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без нього.


це організаційно структурна одиниця у сфері ресторанного господарства, яка здійснює виробничо-торговельну діяльність


це заклад , який є самостійним суб'єктом господарювання, має права юридичної особи і здійснює свою діяльність з метою одержання прибутку.


Запитання 2

Назвіть основне завдання кожного підприємства

варіанти відповідей

Обслуговування відвідувачів


Підвищення якості продукції та послуг, що надаються

забезпечувати отримання прибутку


Запитання 3

Найбільш широко вітчизняний ринок представлений закладами…


варіанти відповідей

елітних підприємств


«високої кухні»


fast-food, Quick&Casual


Запитання 4

Приміщення для споживачів це


варіанти відповідей

Вестибюль


Обідній зал


Допоміжні приміщення


Запитання 5

Під технологічним процесом слід розуміти


варіанти відповідей

забезпечення потоковості виробництва та послідовності технологічного процесу


об’єднання в єдиному приміщенні переробки сировини, що потребує

однакового температурного режиму, вологості та оптимальних умов праці


ряд послідовних операцій з сировиною, напівфабрикатами і кулінарними виробами та доведення їх до стану, придатного для споживання


Запитання 6

Температура повітря в холодному цеху та гарячому цеху


варіанти відповідей

14- 16; 20-21;


16-18; 22-25;


18-19; 20-23;


Запитання 7

Яка кількість основних тарілок на одне місце?

варіанти відповідей

3-3,5 комплектів


2-2,5 комплектів

4-5 комплектів

Запитання 8

Призначення пиріжкової тарілки

варіанти відповідей

Для подачі холодних закусок

Для м’ясних, овочевих закусок, канапе і страв на замовлення

При індивідуальному обслуговуванні

Запитання 9

Де застосовується посуд з неіржавіючої сталі


варіанти відповідей

в ресторанах, барах, кафе та інших типах закладів ресторанного господарства

в закусочних та їдальнях в обмеженому асортименті


В закладах «Вищої кухні»

Запитання 10

Що входить у столовий набір для стейків?


варіанти відповідей

Виделка і ніж


Ложка, виделка, ніж

Виделка

Запитання 11

Призначення виделки гастрономічної


варіанти відповідей

Використовується при подачі салатів та інших страв в багатопорційному посуді.

Використовується при подачі сиру одним шматочком на бенкеті-фуршеті.


Використовується перекладання сиру, ковбаси, м’ясокопченостей


Запитання 12

Де застосовують натуральні(бавовняні) серветки?


варіанти відповідей

Для індивідуального подавання замість полоскальниці для рук. Подають вологими, гарячими, складеними вчетверо на пиріжковій тарілці


Для використання як скатертини при індивідуальному сервіруванні на полірованій поверхні столу


Для використання як скатертин у стилізованих, тематичних, етнічних закладах харчування


Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест