Банкет- це...
Банкети поділяють на...
Денні прийоми поділяються на такі види:
Який прийом влаштовуть тільки жінки?
На який прийом можуть вдягати національне вбрання?
Найпочесніший вид прийому
Розміщення столів у формі лінії
Як потрібно розставити столи, щоб розмістити 100-300 чоловік
На якій відстані від мілких тарілок ставлять приріжкові тарілки?
За скільки хвилин до приходу гостей на банкеті з частковим обслуговуванням, ставлять холодні страви і закуски, напої та вази з фруктами
Столи для банкету-фуршету встановлюють у залі у вигляді прямокутника або у вигляді букв
Двосторонню сервіровку здійснюють з
Скільки вносять авансу від загальної суми банкету?
Яка відстань від столу до спинки стільця гостя ?
Ширина проходу для офіціантів між банкетними столами
Яку білизну використовють припідготовці до банкету?
Для накриття бенкетних столів використовують прямокутні скатертини розміром
При організації банкету за столом із частковим обслуговуванням офіціантами один офіціант може обслужити...
Яка кількість учасників найбільш притаманна, при такій формі обслуговування як шведський стіл?
Для підтримання потрібної температури і збереження смаку гарячі страви ставлять на...
Всі офіціанти, призначені для обслуговування банкету, поділяються на дві групи. Які саме?
Крім офіціантів, для безпосереднього обслуговування учасників банкету в залі призначаються...
Для кожного гостя столи сервірують...(Шведський стіл)
Тарілки для закусок і страв у кількості...(Шведський стіл)
Сукупність правил, традицій та умовностей, які визнаються та дотримуються урядом країн та їхніми офіційними представниками - це?
Перший етап обслуговування на прийомах?
. В практиці обслуговування аперитивом склалося приблизне співвідношення між столами з алкогольними напоями, соками і мінеральною водою як...
Назвіть другий етап обслуговування гостей на прийомі
Що роблять офіціанти під час промови гостей на прийомі?
Назвіть третій етап обслуговування гостей на прийомі
Де проводиться кейтеренгове обслуговування?
Вид виїзного обслуговування, при якому ресторан за спеціальними замовленнями (кейтерингова компанія) бере на себе зобов'язання з виготовлення та доставки страв, але не бере участі в обслуговуванні безпосередньо на місці -це?
Повносервісне кейтерингове обслуговування - це?
Чи дозволено у вітчизняній протокольній практиці чекатися бокалами ?
На прийомах "Сніданок", "Обід", "Вечеря" тости чи промовипроголошуються після...
За контингентом замовників кейтерингове обслуговування розраховане на чотири основні групи споживачів Що належить до третьої групи?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома