Організація по сервірування і посуду

Додано: 4 березня 2021
Предмет:
Тест виконано: 44 рази
12 запитань
Запитання 1

Після фірмових страв в меню вказують

варіанти відповідей

гарячі закуски

перші страви

десерт

холодні закуски

Запитання 2

Який вид білизни має розмір 40Х40см

варіанти відповідей

рушник

серветка

ручник

скатертина

Запитання 3

Сервірування столу завершують розташуванням

варіанти відповідей

приборів

скла

спецій та ваз з квітами

тарілок

Запитання 4

... - це перелік страв, закусок та напоїв, де зазначено ціну їх та вихід

варіанти відповідей

прейскурант

барна карта

меню

винна карта

Запитання 5

Яка відстань повинна бути між приборами під час сервірування столу?

варіанти відповідей

2см

1см

0,3см

0,5см

Запитання 6

Розмір стандартного столового ножа дорівнює діаметру :

варіанти відповідей

закусочної тарілки

столової мілкої тарілки

десертної глибокої тарілки

пиріжкової тарілки

Запитання 7

Ніж-виделка для нарізування і розкладання сиру має:

варіанти відповідей

пряму форму з зубцями на кінці

серповидну форму з зубцями на кінці

овальну форму з зубцями збоку

овальну форму з трьома зубцями на кінці

Запитання 8

До якої групи приборів відносять виделочку лимонну

варіанти відповідей

до основних

до допоміжниж

до додаткових

до закусочних

Запитання 9

Яке призначення блюдечка -розетки?

варіанти відповідей

для подавання хріну

для подавання соусу

для подавання солі і перцю

для подавання джему, варення, меду

Запитання 10

Призначення допоміжних столових приборів:

варіанти відповідей

для приймання їжі

для нарізування та розкладання страв

для сервірування столів

для приготування страв

Запитання 11

Яка відстань має бути від краю стола до тарілки?

варіанти відповідей

2см

1см

0,5

4см

Запитання 12

При сервіруванні столу скатертина має звисати з усіх боків на:

варіанти відповідей

60см

40-50см

45-55см

25-35см

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест