Які цехи відносять до доготівельних у закладі ресторанного господарства?
Укажіть правильний варіант організації робочого
місця для приготування салатів і вінегретів.
Які технологічні лінії створюють у холодному цеху
закладу ресторанного господарства середньої потужності?
Чи можна залишати на наступний день реалізацію салатів, вінегретів, паштетів, холодців?
Який цех зображений на малюнку?
Яке обладнання використовують для приготування страв з сиру?
Укажіть правильний варіант організації робочого місця для приготування гарячих страв з сиру :
На робочому місці для порціонування солодких страв на столі установлюють :
Як називається обладнання яке розміщене в холодному цеху під № 4?
Яку технологічну лінію не виділяють у холодних цехах?
Холодний цех розташовується, як правило:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома