Яке обладнання використовують у кондитерському цеху для замішування тіста?
Яке обладнання використовують у кондитерському цеху для випікання виробів?
Яке обладнання використовують у кондитерському цеху для охолодження виробів?
Яке обладнання використовують у кондитерському цеху для оформлення виробів?
Яке з перерахованих підприємств є кондитерським?
Які види кондитерських виробів виробляються на кондитерських підприємствах?
Яке основне сировину використовують для виготовлення борошняних кондитерських виробів?
Які види борошна використовують для виготовлення борошняних кондитерських виробів?
Які види тіста використовують для виготовлення борошняних кондитерських виробів?
Який вид тіста використовують для виготовлення пиріжків, булочок, хліба?
Який вид тіста використовують для виготовлення печива, тортів, тістечок?
Які методи контролю якості борошняних кондитерських виробів застосовуються?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома