У якому цеху обробляють курей, гусей, качок, індиків,
субпродукти ?
Як маркують обробні дошки у м'ясо-рибному цеху?
Які технологічні лінії організуються у м 'ясо-рибному
цеху закладу ресторанного господарства?
Як оснащується робоче місце для оброблення птиці у м 'ясо-рибному цеху?
Як оснащується технологічна лінія обробки риби у
м 'ясо-рибному цеху закладу ресторанного господарства?
Які рибні відходи належать до харчових?
Який строк зберігання при температурі не вище за
6 °См'ясного фаршу (незаправленого)?
Який строк зберігання при температурі не вище за
6 °С великошматкових напівфабрикатів?
Який строк зберігання при температурі не вище за
6 °С дрібношматкових напівфабрикатів
Який строк зберігання при температурі не вище за
6 °С порційних напівфабрикатів без паніровки
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома