Організація роботи м'ясного та рибного цеху

Додано: 3 грудня 2020
Предмет:
Тест виконано: 939 разів
10 запитань
Запитання 1

У якому цеху обробляють курей, гусей, качок, індиків,

субпродукти ?


варіанти відповідей

Холодному.

Птахоголинному.

Гарячому.

М'ясо-рибному.

Запитання 2

Як маркують обробні дошки у м'ясо-рибному цеху?

варіанти відповідей

"М.С.", "Р.С.".

"М.С.", "М.В.", "Р.С.".     

"М.С.", "О.С.".

"М.С.", "О.С", "М.В.".

Запитання 3

Які технологічні лінії організуються у м 'ясо-рибному

цеху закладу ресторанного господарства?

варіанти відповідей

Оброблення та виготовлення напівфабрикатів із м'ясо­продуктів, риби, птиці та субпродуктів.


Виготовлення напівфабрикатів порційних та із січеної маси.


Виготовлення великошматкових напівфабрикатів та з котлетної маси.

Виготовлення дрібношматкових напівфабрикатів та із котлетної маси.


Запитання 4

Як оснащується робоче місце для оброблення птиці у м 'ясо-рибному цеху?

варіанти відповідей

Виробничим столом, ванною, інструментами.

Стелажем, ванною, пристроєм для обсмалювання.

Виробничим столом, необхідним інструментом, інвен­тарем, лотками.


Пересувними стелажем і ванною, виробничим столом із вмурованою ванною, необхідним інструментом та інвентарем, пристроєм для обсмалювання, розрубною колодою.


Запитання 5

Як оснащується технологічна лінія обробки риби у

м 'ясо-рибному цеху закладу ресторанного господарства?


варіанти відповідей

Виробничі столи, холодильна шафа, м'ясорубка, ванна.

Виробничі столи, ваги, ванна, м'ясорубка, холодильна шафа

Ванни для дефростації, виробничі столи із вмурова­ними ваннами, пристрої для механічного оброблення риби, хо­лодильна шафа, інструменти, інвентар; універсальний привод із комплектом змінних механізмів, виробничі столи.


Виробничі столи, ванни, холодильна шафа, універсаль­ний привід з комплектом змінних механізмів, інструменти, інвентар.

Запитання 6

Які рибні відходи належать до харчових?

варіанти відповідей

Голови, кістки, визига, плавники.

Хвости, нутрощі, молоки, ікра, плавники.

Плавники, хвости, нутрощі.

Луска, плавники, хвости, нутрощі.

Запитання 7

    Який строк зберігання при температурі не вище за

6 °См'ясного фаршу (незаправленого)?

варіанти відповідей

.6 год.

12 год.

18 год.

24 год.

Запитання 8

Який строк зберігання при температурі не вище за

6 °С великошматкових напівфабрикатів?

варіанти відповідей

6 год.

12 год.

24 год.

48 год.

Запитання 9

Який строк зберігання при температурі не вище за

6 °С дрібношматкових напівфабрикатів

варіанти відповідей

6 год.

24 год.

12 год.

36 год.

Запитання 10

Який строк зберігання при температурі не вище за

6 °С порційних напівфабрикатів без паніровки

варіанти відповідей

12 год.

48 год.

36 год.

24 год

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест