«Організація складського і тарного господарства»

Додано: 15 лютого 2022
Предмет:
Тест виконано: 94 рази
10 запитань
Запитання 1

До складу приміщень для прийому та збереження продуктів на доготівельних підприємствах входять:

варіанти відповідей

холодильні камери (напівфабрикатів; молочно-жирова та гастрономії; фруктів, зелені та напоїв); для збереження продуктів і відходів; комори інвентарю і посуду, сухих продуктів, комора і мийна тари; комора вино-горілчаних виробів;

холодильні камери (напівфабрикатів; молочно-жирова та гастрономії; фруктів, зелені) для збереження продуктів і відходів; комора вино-горілчаних виробів;

холодильні камери (напівфабрикатів; молочно-жирова та гастрономії; фруктів, зелені) для збереження продуктів і відходів; комора вино-горілчаних виробів.

Запитання 2

Комору овочів рекомендується розміщати:

варіанти відповідей

не вище першого поверху без природного освітлення, у безпосередній близькості до овочевого цеху або з ним по сусідству;

не вище першого поверху без природного освітлення й опалення, у безпосередній близькості до овочевого цеху або з ним по сусідству;

не вище першого поверху з природним і штучним освітленням й без опалення, у безпосередній близькості до овочевого цеху або з ним по сусідству.

Запитання 3

До складу холодильних приміщень на підприємствах, що працюють з повним виробничим циклом входять:

варіанти відповідей

м’ясо-рибна, напівфабрикатів, молочно-жирова, фруктів, зелені та напоїв;

м’ясо-рибна, напівфабрикатів, молочно-жирова;

м’ясо-рибна; молочно-жирова; фруктів, зелені і напоїв.

Запитання 4

Освітлення охолоджувального блоку може бути:

варіанти відповідей

штучним;

природним;

штучним і природним.

Запитання 5

Освітлення в охолоджувальних складських приміщенях може бути:

варіанти відповідей

природним;

штучним і природним.

штучним

Запитання 6

Комплекс складських операцій - це певна послідов­ність: 

варіанти відповідей

розвантаження транспорту; - приймання товарів; - розміщення на зберігання; -внутрішньо складське переміщення вантажів. - відпуск товарів з місць зберігання.

розвантаження транспорту; - приймання товарів; - розміщення на зберігання; - відпуск товарів з місць зберігання; - внутрішньо складське переміщення вантажів.

розвантаження транспорту; - відпуск товарів з місць зберігання.

Запитання 7

Яке освітлення використовується у овочевих складах

варіанти відповідей

штучне

природнє

штучне та природнє

Запитання 8

які способи зберігання й укладання сировини та продуктів існують:

варіанти відповідей

стелажний, штабельний, ящиковий, насипний, підвісний;

стелажний, ящиковий, мішковий,насипний, підвісний;

стелажний, штабельний, ящиковий, насипний, підтоварниковий, підвісний, крючковий;

Запитання 9

Яку мясну сировину забороняється приймати на підприємстві?

варіанти відповідей

м'ясо всіх видів сільськогосподарських тварин без тавра та ветеринарного свідоцтва; 

м'ясо всіх видів сільськогосподарських тварин без товаро-транспортної накладної;

м'ясо всіх видів  без сопроводних документів

Запитання 10

джерела постачання сировини

варіанти відповідей

центральний, децентральний

централізований, децентралізований

централізований, децентралізований, оптовий

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест