Додавати до покупки відходи від продажу сипучих товарів і макаронних виробів (крихти, пил, змет) і домішки іншого ґатунку...
Під час зберігання бакалійних товарів необхідно додержувати вимог...
Зберігання чаю потрібно проводити в закритих стінних шафах у чистих, сухих провітрюваних приміщеннях за відносної вологості повітря не вище за ...
Вуличні вітрини, можуть розміщуватися...
Порядок продажу молока, молокопродуктів, майонезу, морозива, харчових жирів, яєць курячих харчових передбачено...
Перевезення молокопродуктів здійснюється ...
Під час підготовки до продажу вагові сири...
Попереднє фасування ковбас і копченостей передбачається в обсягах потреби не більше одного дня реалізації, а м'яса і сирих м'ясопродуктів - ....
Здійснити приготування фаршу на замовлення покупця можливо
Виробниче маркування товарів...
Зразки товарів, призначені для інформації покупців про асортимент товарів, які є у продажу - це...
Однакові за найменуванням товари розміщують на одній або двох полицях по всій довжині обладнання...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома