18 травня о 18:00Вебінар: Інтерактивний урок математики: алгоритми та приклади створення дидактичних матеріалів

Організація та технологія торговельних процесів

Додано: 2 липня 2020
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Додавати до покупки відходи від продажу сипучих товарів і макаронних виробів (крихти, пил, змет) і домішки іншого ґатунку...

варіанти відповідей

дозволяється

дозволяється лише домішки іншого ґатунку

недозволяється

Запитання 2

Під час зберігання бакалійних товарів необхідно додержувати вимог...

варіанти відповідей

товарного сусідства

санітарних правил

норм складування

товарного сусідства, санітарних правил, норм складування

Запитання 3

Зберігання чаю потрібно проводити в закритих стінних шафах у чистих, сухих провітрюваних приміщеннях за відносної вологості повітря не вище за ...

варіанти відповідей

70%

75%

80%

Запитання 4

Вуличні вітрини, можуть розміщуватися...

варіанти відповідей

у віконних отворах

по фасадній стіні будівлі 

перед входом у магазин

на зупинках міського транспорту

на вокзалах

усі відповіді вірні

Запитання 5

Порядок продажу молока, молокопродуктів, майонезу, морозива, харчових жирів, яєць курячих харчових передбачено...

варіанти відповідей

Правилами роздрібної торгівлі продовольчими товарами

Законом України про торгівлю

Правилами про порядок продажу молока, молокопродуктів, майонезу, морозива, харчових жирів, яєць курячих харчових

Запитання 6

Перевезення молокопродуктів здійснюється ...

варіанти відповідей

транспортними засобами, які обладнані холодильниками

тільки спеціалізованими транспортними засобами

транспортними засобами у яких є на це дозвіл

Запитання 7

Під час підготовки до продажу вагові сири...

варіанти відповідей

протирають рушником, великі головки розрізають на частини

обгортку цих виробів знімають безпосередньо під час продажу

зачищають від штафу (поверхневого шару) з усіх боків, розділяють моноліт на менші частини

Запитання 8

Попереднє фасування ковбас і копченостей передбачається в об­сягах потреби не більше одного дня реалізації, а м'яса і сирих м'я­сопродуктів - ....

варіанти відповідей

2-3 годин

3-4 годин

4-5 годин

Запитання 9

Здійснити приготування фаршу на замовлення покупця можливо

На замовлення покупця в його присутності здійснюють при­готування фаршу за прилавком лише з м'яса, придбаного на цьому підприємстві

варіанти відповідей

тільки в його присутності

лише з м'яса, придбаного на цьому підприємстві

в його присутності, лише з м'яса, придбаного на цьому підприємстві

Запитання 10

Виробниче маркування товарів...

варіанти відповідей

наноситься підприємством-виробником

наноситься постачальником товарів

наноситься виробником товарів

Запитання 11

Зразки товарів, призначені для інформації покупців про асортимент товарів, які є у продажу - це...

варіанти відповідей

Резервний запас 

Робочий запас 

Виставочний запас 

Запитання 12

однакові за найменуванням товари розміщують на одній або двох полицях по всій довжині обладнання...

варіанти відповідей

при горизонтальній викладці 

при вертикальній викладці

при комбінованій викладці

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест