При складанні калькуляційних карток керуються
Чи згодні ви з твердженням, що засновницькими документи товариства э:
Раціональна організація праці в ресторанному господарстві повинна вирішити:
Вирішення психофізіологічних завдань раціональної організації праці передбачає:
Чи згодні ви з твердженням, що технологічний розподіл праці передбачає :
Чи згодні ви з твердження, що поділ праці доцільним є :
Чи згодні ви з твердженням, що поопераційний поділ праці передбачає:
Чи згодні ви з твердженням , що кооперація-це:
Кооперація у середині підприємства ресторанного господарства передбачає
Працездатність -це:
Чи згодні ви з твердженням , що при 7-8-годинному робочому дні обідню перерву варто встановлювати через :
Лінійний графік виходу на роботу передбачає :
Стрічковий (ступінчастий) графік виходу на роботу передбачає :
Чи згодні ви з твердженням, що графік сумарного обліку робочого часу передбачає:
Норма виробітку – це :
Комбінований графік виходу на роботу передбачає:
Які підприємства відносяться до підприємств ресторанного господарства?
На які категорії поділяються ресторани?
Які з перерахованих підприємств не поділяються на класи?
На які типи поділяються їдальні?
Бари – це підприємства, які обслуговують відвідувачів:
Які джерела постачання харчової продукції підприємств ресторанного бізнесу ви знаєте ?
Обладнання розміщують у відповідності до:
Приміщення для обробки овочів повинно бути зв`язано з:
До доготовельних цехів відносять:
До заготівельних цехів відносять:
Тривалість робочого дня згідно з трудовим законодавством складає:
У денних графіках виходу на роботу встановлюєься
Згідно з трудовим законодавством, робочий тиждень складає
Загальна кількість страв що планується виготовляти, визначається по формулі
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома