У кондитерських цехах великої потужності передбачаються такі приміщення:
Яке механічне обладнання використовують при організації робочих місць кондитерського цеху
Для короткочасного зберігання продуктів в коморах добового зберігання повинно бути організовано таке обладнання, інструмент та інвентар, як
Від чого значною мірою залежить продуктивність праці кондитерів, якість готової продукції і загальна культура виробництва
Робоче місце - це
Кондитери III розряду виготовляють
Для збивання і перемішування продуктів великі підприємства встановлюють
За асортиментом реалізованої продукції їдальні поділяють на
За асортиментом продукції, що випускається, підприємства ресторанного господарства поділяються
Як називається відділення, куди потрапляють готові запаковані кондитерські вироби
До основних завдань складського господарства належать...(Оберіть декілька правельних відповідей
Як розшифровують ДСТУ
Робоче місце для оздоблення виробів оснащується
Обробляння виробничого інвентарю й посуду здійснюється в
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома