Організація виробництва кондитерського цеху.

Додано: 1 лютого
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

У кондитерських цехах великої потужності передбачаються такі приміщення...

варіанти відповідей

Приміщення для приготування холодних страв та закусок

Комора для зберігання добової кількості продуктів

Приміщення для просіювання борошна.

Приміщення для обробки яєць

Приміщення для обробки м'яса та субпродуктів

Приміщення для приготування перших страв та гарнірів

Приміщення для оздоблювання кондитерських виробів

Приміщення для обробки овочів

Запитання 2

Від чого значною мірою залежить продуктивність праці кондитера, якість готової продукції та загальна культура виробництва....

варіанти відповідей

Від графіка роботи працівників кондитерського цеху

Дотримання правил охорони праці, санітарії та гігієни.

Правильної організації робочих місць

Великої кількості сировини та великої потужності підприємства.

Запитання 3

Для короткого зберігання продуктів в коморах добового раціону повинно бути організовано таке обладнання, інструмент та інвентар....

варіанти відповідей

Підсобні столи, холодильні камери, картопле очисна машина, мийні машини..

Холодильні камери, ваговимірювальне обладнання, УКМ машини, підсобні столи.

Стелажі, підсобні столи, ваговимірювальне обладнання, овощерізальна машина, м'ясорубка, колода, підтоварники, холодильні камери.

Запитання 4

Яке устаткування використовують у кондитерському цеху для замішування тіста....

варіанти відповідей

Збивальні машини, планетарні міксери, блендери, ваговимірювальне обладнання, просіювальну машину.

Тістомісильні машини або збивальні машини, універсальні приводи, ваговимірювальні прилади та обладнання.

Холодильні камери, мийні машини, виробниці столи, міксери.

Запитання 5

Організація робочого місця для приготування бісквітного тіста...

варіанти відповідей

Обладнують збивальними машинами, виробничими столами, ваго вимірниками, формами для випікання, лопатками, посудом різної ємкості, духовою шафою.

Обладнують тістомісильною машиною, тісторозкаточною машиною, виробничими столами, з підведеною гарячою та холодною водою, пересувними стелажами, ваговимірювальним обладнанням, шафами для розтоювання.

Обладнують м'ясорубками, кутерами, універсальним приводом, виробничими столами, дільником тіста, поличками, шухлядками для підпилу борошна, холодильні камери.

Запитання 6

У приміщенні для оздоблення виробів температура не повинна перевищувати....

варіанти відповідей

10-12 С

22-25 С

8--10С

17--18С

Запитання 7

Яке обладнання використовують при організації робочого місця в приміщенні для охолодження та оздоблення кондитерських виробів....

варіанти відповідей

Виробничі столи

Просіювальні машини

Збивальні машини

Холодильні камери

Мікрохвильову піч

Краскопульт

Пекарські шафи

Тісторозкачувальні машини

Запитання 8

Приміщення для розробки дріжджового тіста та оформлення виробів з нього оснащують...

варіанти відповідей

Автоклавами

Просіювальними машинами

Тісто дільничими машинами

Холодильними камерами

Виробничими столами

Тісторозкачувальними машинами

Пекарськими шафами

Кутерами різної ємності

Запитання 9

Устаткування кондитерського виробництва за відповідними технологічними процесами класифікують на....

варіанти відповідей

Допоміжне, конвекційне, пекарське, підйомно- транспортне.

Холодильне, механічне, теплове, допоміжне.

Холодильне, варильне, жарочне, подрібнювальне.

Механічне, автоматичне, індукційне, теплове, парове.

Запитання 10

Яку поверхню повинні мати виробничі столи для розбирання дріжджового тіста в кондитерських цехах.....

варіанти відповідей

Дерев'яну

Нержавіючу

Мраморну

Емальовану

Склокерамічну

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест