Яку з перерахованих функцій не виконують заклади
За характером організації виробництва підприємства ресторанного господарства поділяються на:
Який вид меню застосовують в шкільних їдальнях:
Яке з перерахованих понять не відноситься до принципів організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства:
Розмістіть в правильній послідовності операції технологічного процесу в овочевому цеху:
Відстань від плити до робочого столу, який є робочим місцем кухаря гарячого цеху повинна бути не менше:
Що з перерахованого обладнання не використовується в рибному цеху:
Робота кухарів в гарячому цеху розпочинається з:
Баранчик круглий використовується в закладах ресторанного господарства:
Цех – це…
Які з перерахованих приміщень закладів ресторанного господарства відносять до підсобних:
Яка з перерахованих робіт кухарів-роздавальників не відноситься до основних робіт:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома