Скільки категорій мають ресторани
Вишукані та оригінальні фірмові страви обов’язкові в меню:
У торговому залі працює 5 офіціантів, для яких встановлено підсобних столів:
Відстань між окремими столами в торговому залі не менше ніж:
Для подавання міцних і десертних вин використовують:
При сервіруванні бенкетного столу посудом для напоїв не ставимо:
Рейнвейну чарку ставимо на стіл при замовленні:
Розмір стандартного столового ножа:
Столові серветки для складання вишуканими формами мають розмір:
Враховуючи спосіб теплової обробки послідовність запису страв в меню така:
Кількість скатертин, необхідних для накриття столів, визначають виходячи:
При розкладанні ножів на столі під час сервірування рухаємося:
При груповому обслуговуванні хліб подаємо:
Предмети які впали під час їжі гостей:
Вид виробничого приміщення:
.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома