"Організація виробництва та обслуговування"

Додано: 4 грудня 2022
Предмет:
Тест виконано: 74 рази
7 запитань
Запитання 1

Гарячий цех поділяють на відділення:

варіанти відповідей

основне і супове

для гарячих і холодний страв

супове і спеціалізоване

супове і соусне 

Запитання 2

В якому цеху кухар повинен працювати ножем з маркуванням "МВ"?

Запитання 3

В якому цеху кухар повинен працювати ножем з маркуванням "МВ"?

варіанти відповідей

у м'ясному

у рибному

у гарячому

у овочевому

Запитання 4

В якому цеху готують продукти для вінегрету?

варіанти відповідей

гарячому

спеціалізованому

холодному

м'ясному

Запитання 5

В якому цеху готують страви з круп та макаронних виробів? 

варіанти відповідей

у кулінарному цеху

у круп'яному цеху

суповому відділенні гарячого цеху

соусному відділенні гарячого цеху

Запитання 6

У яких цехех будуть здійснюватись операції, щоб приготувати капусту тушковану?

варіанти відповідей

гарячий цех

 овочевий

м'ясний

холодний

кулінарний

овочевий

соусний

Запитання 7

Оберіть операції, які можна здійснювати в соусному відділенні гарячого цеху

варіанти відповідей

приготування борщу

приготування бульйону

варіння компоту

приготування гречаної каші 

смаження котлет 

приготування соусу томатного

приготування бісквітів

приготування тістечок

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест