Основи характеристики сировини і матеріалів

Додано: 20 жовтня 2022
Предмет:
Тест виконано: 2 рази
5 запитань
Запитання 1

Які є способи приготування тіста?

варіанти відповідей

опарний

безопарний

простий

складний

Запитання 2

При якому способі всі рецептурні компоненти тіста вносться за один прийом?

варіанти відповідей

при опарному

при безопарному

при тривалому

при складному

Запитання 3

Які з приведених виробів не відносяться до хлібобулочних?

варіанти відповідей

хліб

пончики

еклери

рогалики

Запитання 4

Який вид розпушувачів використовують в хлібопекарському виробництві?

варіанти відповідей

сода

хімічні розпушувачі

дріжджі

крохмаль

Запитання 5

Які рецептурні компоненти вносяться під час замішування опари?

варіанти відповідей

борошно

сіль

вода

дріжджі

цукор

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест