Майбутньому кондитеру необхідно вивчення найпростіших прийомів основ малюнка й композиції для розвитку почуття художнього смаку й пропорцій, які він буде застосовувати в професійній діяльності.
Як називають тонку пряму лінію (горизонтальну або вертикальну), що проходить через середину геометричної фігури або якого-небудь предмету циліндрової, конічної і інших форм?
Оберіть одну правильну відповідь.
З якою метою, при зображенні геоментричних фігур використовують діагональ?
Оберіть одну правильну відповідь.
Визначіть необхідні кроки під час зображення прямокутника.
Оберіть всі правильні відповіді.
Яким чином відбувається зображення ромбу?
Оберіть одну правильну відповідь.
Визначіть обов'язкові кроки для зображення кола.
Оберіть одну правильну відповідь.
Оберіть основні кроки, щоб зобразити який-небудь предмет.
Оберіть всі правильні відповіді.
Дайте визначення поняттю "пропорція ".
Оберіть всі правильні відповіді.
Від чого змінюється за ясністю, кольоровим тоном та насиченістю справжній колір предмета?
Оберіть одну правильну відповідь.
Визначіть теплі кольори в кольоровому спектрі?
Оберіть всі правильні відповіді.
Визначіть, який колір є найхолоднішим?
Оберіть одну правильну відповідь.
Як називають кольори, що отримують змішуючи червону з синьою, дістаємо фіолетову, жовту з синьою - зелену, жовту з червоною - оранжеву?
Оберіть одну правильну відповідь.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома