Основи меню

Додано: 2 листопада 2022
Предмет:
Тест виконано: 13 разів
5 запитань
Запитання 1

Меню - це...

варіанти відповідей

атрибут закладу ресторанного господарства, призначений інформувати відвідувачів про продукцію

перелік алкогольних і безалкогольних напоїв, пива, тютюнових, кондитерських виробів та інших покупних товарів

Запитання 2

Прейскурант - це...

варіанти відповідей

атрибут закладу ресторанного господарства, призначений інформувати відвідувачів про продукцію

перелік алкогольних і безалкогольних напоїв, пива, тютюнових, кондитерських виробів та інших покупних товарів

Запитання 3

у меню зазначається:

варіанти відповідей

вихід і ціна однієї порції

фірма виробника

упаковка виробника

Запитання 4

Меню і прейскурант мають бути ідписані:

варіанти відповідей

керівником

бухгалтером

матеріально-відповідальною особою виробництва

скріплені печаткою

Запитання 5

Чи існують вимоги до розшифрування в меню інгридієнтів страв?

варіанти відповідей

Так

Ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест