В виноробстві використовують бродіння:
Збудниками гниття є :
При квашенні овочів відбуваються переважно процеси бродіння:
Для одержання лимонної кислоти з цукру використовують:
Гліцеринова форма бродіння проходить в середовищі:
Для одержання молочнокислих продуктів використовують:
Картопляну хворобу хліба викликає:
Оптимальні умови спиртового бродіння:
До аеробних мікробіологічних процесів відносяться:
До анаеробних мікробіологічних процесів відносяться:
Вперше процеси бродіння науково обґрунтував вчений:
Організми, здатні жити без атмосферного кисню:
Збудники спиртового бродіння:
Верхове бродіння відбувається:
Фермент, який перетворює крохмаль на цукор:
Натуральні столові вина містять спирту до:
При нетиповому (гетероферментативному) бродінні утворюються:
Самоскисання молока викликає:
При виготовленні житнього хліба використовують:
Позитивне значення маслянокислого бродіння:
Для одержання оцтової кислоти в промисловості використовують:
Збудник псування м'яса, риби та інших білкових продуктів:
Процес розпаду білків при гнитті проходить до утворення:
Окиснювальний процес, при яких органічні речовини окислюються киснем повітря до кінцевих продуктів, відносять до:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома