Система HACCP є:
Що є метою системи НАССР?
Які переваги впровадження системи НАССР в Україні?
Виробничо-торговельна структура підприємства – це …
Виробничо-торговельна структура закладу ресторанного господарства залежить від:
Вкажіть особливості виробничо-торговельної діяльності закладів ресторанного господарства
Укажіть вузькоспеціалізований заклад, де виготовляються національні страви, закуски, напої, хлібобулочні вироби
Укажіть заклад ресторанного господарства, що виробляє кулінарну продукцію з переробленої сировини індустріальними методами
Укажіть спільну функцію в роботі закладів ресторанного господарства та підприємств харчової промисловості.
Яке призначення снек-барів?
Основними принципами організації виробництва є:
Важливе місце в раціональній організації виробництва відіграють …
До закладів, що поєднують функцію виробництва і обслуговування та працюють на сировині, відносять ...
До закладів, що працюють на напівфабрикатах і готовій продукції, відносять …
Розрізняють основні групи приміщень
Складська група приміщень призначена …
Виробнича група приміщень призначена …
Торгівельна група приміщень призначена …
Основними напрямами розвитку сучасних технологій у закладах ресторанного господарства є …
Страва – це …
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома