Технологія споживання їжі. Бутерброди.

Додано: 24 березня 2020
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
Тест виконано: 233 рази
6 запитань
Запитання 1

Що є основою бутербродів?

варіанти відповідей

масло

сир

ковбаса

хліб

Запитання 2

До холодних закусок належить:

варіанти відповідей

бутерброди

кампоти

салати

борщі

торти

Запитання 3

Закусочні бутерброди ще називають -

варіанти відповідей

простими

складними

канапе

тарталетки

Запитання 4

Сандвічі - це ......бутерброди

варіанти відповідей

відкриті

закриті

прості

складні

Запитання 5

Приготуйте складний відкритий бутерброд

варіанти відповідей

батон

шпроти

петрушка, лимон

ковбаса

масло

картопля

Запитання 6

Приготуйте простий відкритий бутерброд

варіанти відповідей

горох

масло

хліб

сир

квасоля

м'ясо

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест