Відзначте спільні складові всіх оздоровчих систем:
Спільною складовою всіх оздоровчих систем харчування є:
Позначте раціональне співвідношення білків, жирів, вуглеводів у їжі:
Позначте хвороби, які спричиняє неправильне харчування:
Позначте продукти з найменшою поживною цінністю:
Позначте продукти, вміст яких найбільше відповідає нормам раціонального харчування:
З метою запобігання гострим інфекційним захворюванням органів травлення потрібно:
Позначте те, що може спричинити харчове отруєння:
Виберіть правильне твердження.
Виберіть із переліку отруйні рослини:
Позначте елементи, які необхідно використовувати в індивідуальній оздоровчій системі:
Яке правило не входить до алгоритму дій при отруєнні:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома