Ознайомлення з кондитерськими цехами на підприємствах громадського харчування

Додано: 18 січня 2021
Предмет:
Тест виконано: 94 рази
12 запитань
Запитання 1

Основним призначенням ресторанного господарства є:

варіанти відповідей

надання послуг організації харчування людей за місцем роботи, навчання і інших не в домашніх умовах; 

інтегрована сфера підприємницької діяльності, пов'язана з організацією виробництва і управлінням рестораном і на задоволення потреб населення в різноманітній, здоровій і смачній їжі, сервісних послугах, а також отримання прибутків

 інтегрована система, що надає послуги населенню з виробництва кулінарної продукції, з організації споживання у не домашніх умовах; 


Запитання 2

До закладів, що поєднують функцію виробництва і обслуговування та працюють на сировині відносять

варіанти відповідей


закусочні

їдальні, ресторани.

їдальні; заготовельні піприємства

пиріжкові, чебуречні

Запитання 3

Робоче місце – це частина цеху

варіанти відповідей

де здійснюється закінчена стадія виробничого процесу; 

 на якій процес роботи здійснюється одним працівником. 

на якій процес роботи здійснюється одним або групою працівників, що виконують певні операції; 

 частина цеху, де здійснюється початкова стадія виробничого процесу

Запитання 4

До заготівельних цехів відносять ...

варіанти відповідей

м’ясний, рибний, птахогольовий, м’ясо-рибний, овочевий, борошняний; 

м’ясний, рибний, птахогольовий,  

рибний , овочевий

овочевий, м’ясо-рибний,

м’ясний, рибний, птахогольовий, м’ясо-рибний, овочевий, гарячий

Запитання 5

Обладнання розміщують у відповідності до:

варіанти відповідей

послідовності технологічного процесу;

врахування вимог охорони праці і техніки безпеки;

з дотриманням санітарних норм;


се вище наведене

Запитання 6

В якому цеху виготовляють борошняні кондитерські вироби?

варіанти відповідей

холодний цех

заготівельний цех

кондитерський цех

в соусному віділенні

Запитання 7

Яке обладнання використовується у кондитерському цеху

варіанти відповідей

електричним, тепловим, холодильним та підйомно-транспорт­ним обладнанням.


кремовим , тепловим, холодильним та підйомно-транспорт­ним обладнанням.


механічним, тепловим, холодильним та підйомно-транспорт­ним обладнанням.


кондитерським , тепловим, холодильним та підйомно-транспорт­ним обладнанням.


Запитання 8

. Посуд та інвентар кондитеського цеху

варіанти відповідей

ввесь посуд та інвентар кондитерського цеху

сита, кондитерські мішки, штамповки, насадки, різці, качалки, казанки, вінчики 

сита, мішки з муки , штамповки, насадки, різці, качалки, казанки, вінчики 

тостери , рисоварки, кондитерські мішки, штамповки, насадки, різці, качалки, казанки, вінчики 

Запитання 9

З яких операцій складається технологічний процес приготування борошняних кондитерсь­ких виробів

варіанти відповідей

зберігання і підготовка си­ровини до виробництва; приготування, замішування і бродіння тіста; приготування начинок; розбирання тіста, формування і ви­пікання виробів; приготування напівфабрикатів для оздоблення готових виробів; оздоблення і короткочасне зберігання готових виробів. 


засипання і підготовка си­ровини до виробництва; приготування, замішування і бродіння тіста; приготування начинок; розбирання тіста, формування і ви­пікання виробів; приготування напівфабрикатів для оздоблення готових виробів; оздоблення і короткочасне зберігання готових виробів. 


висипання і підготовка си­ровини до виробництва; нарізання, замішування і булькання тіста; приготування начинок; розбирання тіста, формування і закалювання виробів; приготування напівфабрикатів для вирівнювання готових виробів; оздоблення і короткочасне зберігання готових виробів. 


виливання і вивезення си­ровини до виробництва; приготування, і сортування та бродіння тіста; приготування начинок; розбирання тіста, формування і ви­пікання виробів; приготування напівфабрикатів для оздоблення готових виробів; оздоблення і короткочасне зберігання готових виробів. 


Запитання 10

Асортимент виробів, які випускає кондитерський цех

варіанти відповідей

товарознавчі вироби (з дріжджового тіста, заварного, пісочного, шарового, супового, 

перші страви

борошняні кондитерські вироби (з дріжджового тіста, заварного, пісочного, шарового, бісквітного, 

гарніри, муси, кампоти,чай

Запитання 11

умови зберігання кондитерських виробів

варіанти відповідей

-2-5°С

+14+18°С

+4+8°С

-4-8°С

Запитання 12

Вимоги до транспортування кондитерських виробів

варіанти відповідей

Транспортують кондитерський цех у тарі спеціальним вагоном. У кожний лоток чи контейнер вкладають талон, у якому вказані: назва підприємства виробника, назва виробів, час і дата виготовлення, кількість і вага виробів, прізвище бригадира зміни.


Відправляють кондитерські вироби у мішках спеціальним транс­портом. У кожний лоток чи контейнер вкладають талон, у якому вказані: назва підприємства виробника, назва виробів, час і дата виготовлення, кількість і вага виробів, прізвище бригадира зміни.


Транспортують кондитерські вироби у тарі спеціальним транс­портом. У кожний лоток чи контейнер вкладають талон, у якому вказані: назва підприємства виробника, назва виробів, час і дата виготовлення, кількість і вага виробів, прізвище бригадира зміни.


Замішують кондитерські вироби у тістомісильній машині спеціальним транс­портом. У кожний лоток чи контейнер вкладають талон, у якому вказані: назва підприємства виробника, назва виробів, час і дата виготовлення, кількість і вага виробів, прізвище бригадира зміни.


Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест