Укажіть особливості двобригадного графіка.
Що передбачає фотографія робочого дня?
Для яких працівників установлюються норми управління?
Хто отримує столовий посуд, прибори, білизну у ресторані із сервізної перед обслуговуванням?
На основі чого формується виробнича програма кондитерського цеху?
Як оснащується робоче місце для приготування супів?
У якому цеху готують напівфабрикати з м'яса яловичини, свинини, кролика?
Який збірник рецептур містить рецептури страв і кулінарних виробів кухонь народів різних країн?
На яку продукцію розробляються на підприємствах Технічні умови?
Укажіть виробничий план закладу ресторанного господарства.
Укажіть умови та строк зберігання гастрономічних продуктів у закладі ресторанного господарства.
Як визначають потребу закладу ресторанного господарства у столовому посуді та приборах?
Норми запасів визначаються:
Продукція власного виробництва – це …
За якими документами проводять приймання, продовольчих товарів за кількістю у закладі ресторанного господарства?
Укажіть спільну функцію в роботі закладів ресторанного господарства та підприємств харчової промисловості
Планове меню складають на:
Яке призначення снек-барів?
Дайте визначення поняття "акціонерне товариство"
У процесі приймання товару завідувачем виробництва ресторану від водія-експедитора було виявлено нестачу 5,0 кг м'яса яловичини порційними шматками. Укажіть правильний варіант вирішення даної ситуації.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома