Що таке бактерія?
Види харчового отруєння:
Умови зберігання швидкопсуючих н/ф з риби там’яса
Умови зберігання готових страв, салати, вінегрети, при наявності холоду:
Які ознаки має доброякісне м’ясо яловичини?
Ознаки недоброякісної консерви з риби:
Вимоги до миття посуду ручним способом:
Які санітарні документи повинні бути у працівників харчової промисловості?
В яких випадках кухар повинен знімати санітарний одяг?
Для обробки інвентаря, миття столів, підлоги, рук використовують хлорний розчин:
В шкільних їдальнях застосовують вид меню:
Гарячий цех призначений для приготування:
Що таке бактерія?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома