Оберіть страви які відносяться до Японської кухні
Оберіть страви які відносяться до Італійської кухні
Головна австрійська м'ясна страва
Яблучний пиріг апфельштрудель (штрудель з яблуками), шоколадний торт «захер», ромовий пиріг «ґуґельгупф», солодке суфле «зальцбургер нокерльн», запечений у яйці білий хліб з повидлом і цукром «арме ріттер», абрикосові галушки «марілленкнедль», віденські млинчики (палачинкен) це відомі на весь світ солодощі
Яка кухня, принаймні в Європі й Америці, завжди була прикладом досконалості в кухарському мистецтві?
Французький багет типова страва
Тапас це різноманітні закуски «на один зуб», традиційні для ......
(це можуть бути традиційні оливки, тонкі скибочки шинки або морські рачки, засмажені в клярі)
Свиняча нога ............ це — іспанська вишукана їжа, найкращий делікатес. Його підвішують сирим у холодному сухому місці, де він в'ялиться майже без солі.
Піца та паста - це традиційні страви
Найхарактерніші і найдавніші елементи ............... кухні — оливкова олія, овочі та трави, грецьке вино, оскільки оливкові дерева та виноградники завжди були типовими для гірської місцевості середземномор'я.
Крім відомого всім соєвого соусу, що використовується в якості приправи, соєве масло і молоко, сир із сої - це дуже популярні соєві продукти в ............. кухні.
.............. кухня є поняттям, яке включає в себе кулінарні традиції відразу декількох країн: Іраку, Сирії, Йорданії, Єгипту, Лівії і Лівану, Саудівської Аравії.
.............. - це національний інгредієнт Канади, його додають при приготуванні десертів, використовують у випічці і у багатьох національних блюдах.
В кухні Магрибу найбільш популярна страва
Лаваш, фалафель, хумус, пахлава, турецька кава - це найпопулярніші страви
Як називаються ресторани, у яких відтворюється культура певних народів?
Під час складання меню необхідно враховувати такі чинники, як:
Основою німецької кухні слід вважати:
Швейцарська національна кухня ввібрала гастрономічні традиції
Головним напоєм в національній кухні Англії є:
Значне вживання страв з борошна та круп, зокрема виробів із вкислого житнього й пшеничного борошна, пирогів, короваїв, калачів, а також із прісного тіста: вареників, галушок, млинців, киселів, каш, а також хліба з маком і медом характерне для ....................... кухні.
В українській кухні серед перших страв головне місце займає ............, рецептура якого нараховує велику кількість рецептів: полтавський, волинський, чернігівський, галицький, львівський, селянський, дніпровський тощо.
Грибний квас — суп грибний з білими грибами на основі квасу з петрушкою, селерою, цибулею і приправами, притаманний .......... кухні
Деруни це типова страва
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома