Гігієна – наука про
Вигрібні ями і сміттєзбірники розміщують від вікон і дверей виробничих приміщень на відстані
Мінімальна температура гарячої води в ЗРГ повинна бути не нижче
Територія ЗРГ повинна бути віддалена від звалиш не менше ніж на
Ширина робочого місця біля плити на одного працівника повинна складати не менше
Розморожена риба
В пророслій і позеленілій картоплі міститься підвищена кількість
Харчові токсикози (інтоксикації) – це захворювання, які виникають при вживанні харчових продуктів, що містять
Особисті медичні книжки працівників харчування після обстежень зберігаються
Кожен працівник ЗРГ повинен мати не менше
При митті столового посуду в ІІ відділенні ванни
Холерний вібріон нестійкий до дії
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома