1. Які з названих овочі відносяться до плодових?
2. Що таке батат?
3. Якого розміру середні кубики картоплі?
4.У продуктах вода може перебувати у …
5. За походженням білки бувають:
6. М’ясо це …
7. Найміцнішою тканиною в організмі тварин є:
8. Котлета м’ясна має форму:
9. До складу туш тварин входять такі тканини:
10. Залежно від виду забійної худоби м’ясо поділяють :
11. Субпродуктами називають…
12. Для приготування страв необхідно використовувати воду…
13. Червона паніровка це:
14. Макарони виготовляють:
15. Сировина це продукт призначений …
16. Перші страви за температурою подачі поділяють на :
17. На молоці готують :
18 . Перші гарячі страви подають :
19.Для приготування заправних перших страв підготовлені продукти кладуть у…
20. До молочних консервів відносять:
21. Заправні перші страви варять при :
22. До основних способів теплової обробки належать :
23.Рис варять:
24. Макаронні вироби варять:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома