Підсумкові тести 2 курс "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів"

Додано: 4 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 26 разів
12 запитань
Запитання 1

Які компоненти необхідні для приготування начинки з маку?

варіанти відповідей

мак

мед

борошно

яйця

згущене молоко

вершки

Запитання 2

Які компоненти необхідні для приготування сирної начинки?

варіанти відповідей

сир

яйця

цукор

борошно

ванілін

вершкове масло

Запитання 3

Для глазурування поверхні пряників використовують -

варіанти відповідей

інвертний сироп

тираж

крем "Шарлот"

мастику

Запитання 4

Які антикристалізатори можна додавати при приготуванні "Помади білої основної"?

варіанти відповідей

харчову кислоту

патоку

інвертний сироп

тираж

Запитання 5

Яку температуру повинно мати масло вершкове для збивання масляного крему?

варіанти відповідей

20 - 22 ͦ С

18 - 20 ͦ С

2 - 4 ͦ С

10 - 12 ͦ С

Запитання 6

Чим відрізняється крем масляний "Новий" від основного масляного крему?

варіанти відповідей

Додають молочно - цукровий сироп

Вершкове масло збивають довше на 3 хв.

Додають десертне вино або коньяк

Додають інвертний сироп

Запитання 7

Як підготавлюють желатин для приготування желе?

варіанти відповідей

Замочують у холодній воді і вводят у теплий розчин, не кип'ятять

Замочують у гарячій воді, кип'ятять з сиропом

Промивають і вводять у киплячу суміш

Запитання 8

Чому вершки чи сметана не збиваються до потрібного об'єму?

варіанти відповідей

Продукти не мають відповідної жирності й недостатньо охолоджені

Вершки занадто жирні

Додали мало цукру

Погана якість вершків чи сметани

Запитання 9

Скільки часу необхідно уварювати інвертний сироп?

варіанти відповідей

7 - 10 хв.

5 - 7 хв.

25 - 30 хв.

10 - 15 хв.

40 - 45 хв.

Запитання 10

Яке співвідношення води і цукру для приготування сиропу для просочування виробів

варіанти відповідей

1:1,1

1:2

1:1,5

1:1,8

Запитання 11

Чому помада швидко відмокає на поверхні виробів?

варіанти відповідей

недостатнє уварювання помадного сиропу

антикристалізаторів використано більше як треба

недостатня кількість антикристалізаторів

неправильні умови зберігання

Запитання 12

Кувертюр - це

варіанти відповідей

тираж

шоколадна глазур

антикристалізатор

желююча рідина

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест