Пластування риби – це:
Чисте філе риби це:
Для отримання шматків кругляків нутрощі з риби видаляють через:
Гарячі рибні страви готують у:
Рибу варять у вигляді:
При варінні рибу заливають:
Рибу смажать у фритюрі при температурі :
Рибу смажать основним способом при температурі жиру:
Рибу запікають при температурі:
До складу натуральної січеної рибної маси входять:
Страва з натуральної січеної рибної маси, яка містить в середині вершкове масло:
Яку паніровку використовують при приготуванні страви «Зрази «Хрещатик»:
До складу котлетної маси з риби входять:
З котлетної маси готують:
Обвалка м’яса, це:
Як називають витримування м’яса у кислому середовищі:
Порційний напівфабрикат з тонкої частини вирізки:
Біфштекс готується з:
Чим відрізняється ромштекс від антрекоту:
З якого м’яса готують котлету натуральну:
Для приготування відварених м’ясних справ з свинячої туші використовують:
Для приготування смажених страв використовують яловичину:
Біфштекс – це напівфабрикат:
Біфштекс з кров’ю готується:
Порційний напівфабрикат з свинини, який нарізають з корейки без реберних кісток:
Який спосіб теплової обробки застосовують при приготуванні страви «Бефстроганов»:
Тушковані м’ясні страви готують:
Яка страва відноситься до смажених м’ясних страв:
Крученики волинські мають форму:
Запікають страви з м’яса при температурі:
Скільки котлет по-київському можна приготувати з однієї курки:
Які бутерброди готують переважно на банкет:
Салати-коктейлі подають у:
Холодна страва відрізняється від закуски:
До складу «Асорті рибного» входить продуктів:
Холодні страви і закуски готують в:
«Оселедець з цибулею» - це:
Температура подавання холодних страв і закусок:
Основою для приготування шарлотки є:
Драглеподібної консистенції страви набувають завдяки:
Для приготування 1 кг густого киселю беруть крохмалю:
Гарячі солодкі страви подають при температурі:
Холодні солодкі страви подають при температурі:
Для більшого аромату кави при заварюванні в воду додають:
Яка кава подається з морозивом:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома