Підсумковий тест за 1-й курс

Додано: 24 травня 2023
Предмет:
Тест виконано: 44 рази
19 запитань
Запитання 1

Знайдіть фото їдальні

варіанти відповідей
Запитання 2

Оберіть фото кав'ярні

варіанти відповідей
Запитання 3

Оберіть фото піцерії

варіанти відповідей
Запитання 4

З яких виробничих приміщень складається цехова структура підприємства ресторанного господарства

варіанти відповідей

торговий зал, приміщення для миття посуду, складські приміщення

їдальня, ресторан, кафе, кав'ярня

заготівельні та доготівельні цеха

буфет, бар, банкетний зал

Запитання 5

Оберіть на фото кухонний посуд

варіанти відповідей
Запитання 6

Оберіть на фото столовий посуд

варіанти відповідей
Запитання 7

Яке устаткування використовують в овочевому цеху

варіанти відповідей

виробничі столи, виробничі ванни, піддони

електричні плити, збивальні машини

картоплечистки, універсальний привід

машина для нарізування овочів, ваги

Запитання 8

Яка мета калібрування картоплі

варіанти відповідей

прискорює процес теплової обробки

прискорює процес очищення

зберігаються в більшій кількості корисні речовини

дозволяє знизити втрати і відходи картоплі, покращити якість готової продукції

Запитання 9

Оберіть інвентар, який використовується в овочевому цеху

варіанти відповідей
Запитання 10

Які напівфабрикати випускає овочевий цех?

варіанти відповідей

картопля відварна

буряк, нарізаний соломкою

цибуля смажена

морква нарізана кружальцями

Запитання 11

Чому повільний спосіб розморожування м’яса

кращий ніж швидкий?

варіанти відповідей

зберігається колір м'яса

збереження консистенції

збереження поживних речовин

збереження маси м'яса

Запитання 12

Які робочі місця виділяють у м'ясо – рибному цеху?

варіанти відповідей

розморожування, пластування риби

окремі лінії обробки м'яса та риби, птиці, субпродуктів

приготування котлетної та січеної маси

лінії по приготуванню котлет, биточків та рибного філе

Запитання 13

Яке призначення цієї машини у м'ясному цеху?

варіанти відповідей

формування котлет

нарізання риби на порційні шматки

розпилювання кісток

обвалка м'яса (відділення м'яса від кісток

Запитання 14

Чи потрібні ваги у м'ясо-рибному цеху?

варіанти відповідей

так

так, і не одні

ні

не обов'язково

Запитання 15

Яке призначення обвалювального ножа?

варіанти відповідей

нарізання м'яса

панірування напівфабрикатів

відділення м'яса від кісток

для наточування ножів

Запитання 16

Яку операцію виконують кухарі?

варіанти відповідей

підготовка сировини

нарізання напівфабрикатів

приготування фаршу

приготування страви

Запитання 17

На які відділення умовно поділяють гарячий цех?

варіанти відповідей

заготівельне і доготівельне

перше і друге

супове і соусне

бульйонне та для напоїв

Запитання 18

Обери на фото теплове устаткування

варіанти відповідей
Запитання 19

В якому відділенні гарячого цеху готують страви з яєць, молока та молочних продуктів?

варіанти відповідей

тепловому

суповому

холодному

соусному

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест