До торгівельних приміщень відносяться:
До основних приборів відносяться:
У сервізній зберігають:
Який посуд використовують для сервірування столів?
Назвіть способи перенесення офіціантом підноса:
Назвіть методи обслуговування?
Меню з вільним вибором страв застосовують:
Хто зустрічає гостей в ресторані?
Як розміщують на столі закуски у високому посуді?
Які перші страви подають в керамічних горщиках?
Які є способи збирання посуду?
Яке вино рекомендують подавати до птиці?
Який метод обслуговування «шведського столу»?
Для подавання міцних і десертних вин використовують:
При сервіруванні бенкетного столу посудом для напоїв не ставимо:
Рейнвейну чарку ставимо на стіл при замовленні:
Для перекладання других страв із загальної тарілки в тарілку гостя офіціант може
користуватися такою парою приладдя:
Враховуючи спосіб теплової обробки послідовність запису страв в меню така:
Рибні гарячі закуски зазвичай готують і подають:
Аперитив подають:
Сервіровку фуршетного столу розпочинають із :
При обслуговуванні банкету з повним обслуговуванням офіціантами холодні закуски:
Підсобний стіл використовується офіціантом:
Подача страв «в обніс» - це:
Подача страв «в обніс» - це:
Укажіть ширину бенкетного столу.
Для якого сервісу характерне обслуговування з допомогою приставного столика?
У якому порядку кладуть столові набори при сервуванні стола?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома