Підсумковий з розділу "Устаткування для смаження їжі"

Додано: 31 березня 2020
Предмет:
Тест виконано: 123 рази
12 запитань
Запитання 1

Чому забороняється користуватися фритюрницею при несправному заземленні?

варіанти відповідей

Може поламатись фритюрниця.

Може вразити струмом.

Погано буде смажитись продукт

Запитання 2

Скільки годин використовується жир у професійних фритюрницях?

варіанти відповідей

40 годин безперервної роботи.

60 годин безперервної роботи .

50 годин безперервної роботи.

Запитання 3

 Призначення «холодної зони»?

варіанти відповідей

сприяє збільшенню строку служби ТЕНів.

при високій температурі запобігає ушкодженню ванни.

запобігає потемніння жиру та канцерогенних речовин, після попадання залишків продукту .

Запитання 4

Коли потрібно завантажувати продукти у фритюрницю? 

варіанти відповідей

методом пробного смаження. 

коли засвітиться жовта лампочка. 

коли з'явиться легкий димок над жиром.

Запитання 5

Чи обов’язково повинно бути заземлене електричне устаткування?

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 6

Які електронагрівальні елементи застосовують в електричних жаровнях?

варіанти відповідей

ТЕНи;

кварцові трубки;

спіралі.

Запитання 7

При випіканні млинців на електричних жаровнях вони рвуться, яка помилка допущена?

варіанти відповідей

висока температура жарової поверхні;

недотримувались технології приготування тіста;

готували на холодній жаровій поверхні.

Запитання 8

Задана температура встановлюється за допомогою:

варіанти відповідей

електронагрівача;

датчика-реле температури;

реле тиску;

Запитання 9

Млинцева стрічка відокремлюється від барабана:


варіанти відповідей

відсікачем;

скребковим ножем;

холодною водою;

Запитання 10

Плита ПЕСМ-4ШБ має

варіанти відповідей

4 конфорки

5 конфорок

1 конфорку

6 конфорок

Запитання 11

Плитний посуд потрібно заповнювати на......його об'єму.

варіанти відповідей

100%

80%

75%

95%

Запитання 12

Електросковорідки призначені для ....

варіанти відповідей

смаження продуктів

смаження продуктів основним способом, а також для пасерування, припускання й тушкування

варіння продуктів

тушкування продуктів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест