Пісочне тісто

Додано: 18 березня
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Копія з тесту: Пісочне тісто
7 запитань
Запитання 1

До чого призводить висока температура в приміщенні де готують пісочне тісто?

варіанти відповідей

сприяє затягуванню тіста

набуханню клейковини борошна

збільшенню тіста в об'ємі

покращення еластичності

Запитання 2

Яким повинно бути готове пісочне тісто?

варіанти відповідей

без грудочок борошна і масла

легким

однорідною, пластичною маслянистою масою

дуже повітряним

Запитання 3

З яким вмістом клейковини беруть борошно для випікання пісочного тіста?

варіанти відповідей

з великим вмістом

з низьким вмістом

з середнім вмістом (28—34 %)

Запитання 4

Пісочне тісто — щільне тісто, яке зазвичай замішують з

варіанти відповідей

борошна

цукру

дріжджів

масла або маргарину

Запитання 5

У якому співвідношенні у пісочному тісті змішують борошно, жир і цукор?

варіанти відповідей

2:2:1

1:2:1

3:2:1

3:2:3

Запитання 6

Якої температури має бути жир для замішування пісочного тіста?

варіанти відповідей

1—2°С

10—12°С

15—20°С

-4°С

Запитання 7

При якій температурі випікають печиво з пісочного тіста?

варіанти відповідей

170—190°

230—240°

130—140°

200—220°

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест