Подорож містом. Будівлі.

Додано: 8 квітня
Предмет: Англійська мова, 4 клас
Тест виконано: 88 разів
10 запитань
Запитання 1

1. Щоб намалювати Державний Прапор України, треба взяти олівці цих двох кольорів:

варіанти відповідей

a). yellow and black

b). blue and green

c). blue and yellow

d). red and blue

Запитання 2

2.Подивіться на малюнок (Статуя Свободи) і оберіть правильну її назву:

варіанти відповідей

a). England

b). The USA

c). Australia

d). China

Запитання 3

3. Марк кличе друзів на пікнік. Яке повідомлення надійшло їм на телефон?

варіанти відповідей

a). Let's have a pizza!

b). Let's go to a cafe!

d). Don't go picnicking.

c). Let's go picnicking!

Запитання 4

4. Іра любить готувати їжу. У якій кімнаті їй буде зручно це робити?

варіанти відповідей

a). a bathroom

b). a living room

c). a garden

d). a kitchen

Запитання 5

5. Джон хоче зайти в магазин і купити цукерок. Який магазин він обере?

варіанти відповідей

a). a bookshop

b). a sweet shop

c). a shoe shop

d). a toy shop

Запитання 6

6. Богдан отримав листа від друга з Англії. Біл пише, що скоро приїде, й просить написати, якою буде культурна програма. Що відповів Богдан?

варіанти відповідей

a).We can go to the supermarket

b). We can go to the block of flats

c). We can go to the theatre

d). We can go to the school

Запитання 7

7. Марійка зголодніла. Що вона запропонує мамі?

варіанти відповідей

a). Enjoy yuor meal

b). I'm thirsty

c). I'm happy

d). I'm hungry.

Запитання 8

8. London, Washington, Kyiv, Toronto are...

варіанти відповідей

a). countries

b). continents

c). capitals

d). town

Запитання 9

9. Де ти можеш бачити меню?

варіанти відповідей

a). in a cafe/ restaurant

b). in a museum

c). in a library

d). in a zoo

Запитання 10

10. Де можна займатися спортом?

варіанти відповідей

a). in a stadium

b). in the room

c). in the river

d). on the floor

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест