Породи наших улюбленців- котів

Виконайте тест, він не важкий))). Я в вас вірю, ви молодці!! УСПІХІВ!!!!!)))))

Додано: 12 лютого
Предмет: Я досліджую світ, 4 клас
8 запитань
Запитання 1

Де опис мейн-куна?

варіанти відповідей

Голова широка, з маленькими вухами та виступальними подушечками вібрисів; мигдалеподібні очі з чорним обідком. Хвіст товстий, тоншає в напрямку до чорного кінчика.

У них квадратна морда з великими широко посадженими вухами. Хутро довге й щільне, підшерстя вкрите блискучою товстою та водонепроникною верхньою шерстю. Шерсть на голові, шиї та плечах коротша та подовжується в напрямку хвоста та боків. На животі та «галіфе» шерсть густа і космата. На шиї є комір від самої основи вух, і в самців він більший і важчий. На хвості шерсть довга і спадає наче хвилями. На вухах китиці. На лапах є жмутки, тому вони нагадують снігоступи.

Хутро блідого відтінку з незначним тикінгом, який надає йому димчастого вигляду. Шерсть забарвлена невеликими плямками або мармуровими малюнками, причому на лапах і хвості вони виглядають як кола та поперечні смужки, а на морді — як поздовжні смужки.

Запитання 2

Породи котів на букву М.

варіанти відповідей

Абісинська кішка

Мейн-кун

Менкс

Бурмила

Запитання 3

Породи котів на букву А.

варіанти відповідей

Абісинська кішка

Британська короткошерста кішка

Австралійська димчаста кішка

Американський керл

Я не знаю

Я сьо, знаю чи сьо?(ГОВОРИТЬ УЯВНИЙ РОЗМОВЛЯЮЧИЙ КОТИК

Запитання 4

Де опис сфінкса?

варіанти відповідей

Своїми рухами вони нагадують тхора, тому в них ви не побачите котячої грації, яка притаманна котам з довшими лапами. Манчкіни мають товсте тіло з досить округлими грудьми. У цієї породи може бути як довге, так і коротке хутро. В обох різновидів хутро плюшеве та блискуче, здатне захистити від будь-якої негоди. У довгошерстих манчкінів хвіст нагадує плюмаж. 

Їхнє тіло вкрите ніжним пушком, нагадуючи шкірку персика. У них немає ані вібрисів, ані повік. За формою голови нагадує породу девон-рекс. Очі у формі лимона глибоко посаджені. Кістяк дуже тонкий, але м'язи добре розвинені, а груди бочкоподібної форми. Лапи довгі та худі та виглядають клишоного через те, що груди мають бочкоподібну форму. Хвіст довгий, звужується до кінчика і твердий на дотик. Вони теплі та м'які на дотик, тому їх деколи порівнюють із замшевою грілкою. Шкіра зморшкувата на голові, корпусі й лапах, але має бути пружною в інших місцях.

Запитання 5

Де манчкін?

варіанти відповідей
Запитання 6

Прочитайте текст. Який це текст-міркування, розповідь або опис?


Представники породи екзотична короткошерста — це за всіма характеристиками персидські кішки з короткою шерстю, тому на виставках їх представляють у секціях довгошерстих котів. У результаті селекційного розведення американських короткошерстих і персидських довгошерстих порід в Америці з'явилася кішка, що за всіма параметрами, окрім хутра, нагадувала персидську. У Великій Британії британських короткошерстих кішок аналогічно схрещували з довгошерстими персами. Їхнє хутро має середню довжину, тому за ним набагато легше доглядати. Проте воно вирізняється широким діапазоном забарвлень та малюнків. Екзотична короткошерста кішка вперше з'явилася в 1960-х роках і стала дуже популярною.

варіанти відповідей

Я вважаю, що це текст-опис.

Я вважаю, що це текст-міркування.

Я вважаю, що це текст-розповідь

Запитання 7

Яка країна походження породи ЄГИПЕТСЬКА МАУ?

варіанти відповідей

Італія

Франція

Ну звичайно ж, ЄГИПЕТ!!!

Україна

Не знаю!!

Запитання 8

Вам сподобався тест?

варіанти відповідей

Ні!!!

Фууууу!!!!!!

Тааааааак, я дуже люблю котів!!!!!!

Ну, так собі)(

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест