тести для офіціантів на виробничому навчання
Першими подаються:
Посуд, в якому подають холодні та гарячі закуски, слід поставити:
Бутерброди подають:
Якщо гості знайомі між собою, хліб подаємо:
Хліб при індивідуальному повсякденному обслуговуванні відвідувачу ресторану подають:
Шпроти, сардини, сайру (натуральні консерви) подаємо:
Оздоблюють рибну гастрономію:
Всі холодні закуски подають при температурі:
Рибу подають у цілому вигляді:
Салати – коктейлі:
До складу асорті м’ясного у ресторані входять:
Овочеві салати подають:
Подають гарячі закуски в ресторані:
Найчастіше м’ясні салати подають:
Здебільшого рибні гарячі закуски готують і подають:
При подаванні «кокоту» подають:
Гарячі млинці подаємо:
Паюсну ікру гарнірують при подаванні:
Салати – коктейлі з морепродуктів подаємо у скляних креманках або масивних бокалах, які:
При подаванні зернистої ікри сервірують стіл:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома