Приготування бездріжджових видів тіста та виробів з нього (технологія приготування борошняних кондитерських виробів, "Кондитер", рівень кваліфікації 4 розряд),

Додано: 21 квітня 2023
Предмет:
Тест виконано: 8 разів
12 запитань
Запитання 1

1. Чи використовують для приготування медового тіста патоку?

варіанти відповідей

так;

ні;

у деяких випадках.

Запитання 2

2. Якої консистенції має бути готове медове тісто?


варіанти відповідей

рідке;

густої сметании;

густе.

Запитання 3

3. Яка температура випікання білково-повітряного напівфабрикату?

варіанти відповідей

200°С;

250°С;

110°С.

Запитання 4

4.Яка тривалість збивання білків разом з цукром?

варіанти відповідей

3-5 хв.;

1-2 хв.;

5-10 хв.

Запитання 5

5. Який процес виконує під час приготування білково-повітряного тіста лимонна кислота?

варіанти відповідей

забезпечує пористість тіста;

білосніжність кольору та гладку поверхню;

надає смаку та аромату.

Запитання 6

6. Чи додають до бісквіту «Буше» крохмаль?

варіанти відповідей

так;

ні;

в деяких випадках.

Запитання 7

7.За допомогою чого формують вироби з бісквіту «Бушу»?

варіанти відповідей

ножа;

кондитерського мішка з наконечником;

спеціальної форми.

Запитання 8

8. Коли додають какао-порошок при приготуванні бісквітного тіста з  наповнювачами?

варіанти відповідей

в биту суміш яєць з цукром;

з борошном;

в замішане тісто.

Запитання 9

9. До якої температури охолоджують заварку для заварного тіста?

варіанти відповідей

50-60°С;

50-55°С;

55-60°С.

Запитання 10

10. Як додають борошно в заварку для приготування заварного тіста?

варіанти відповідей

одразу все;

порційно, але швидко;

поступово, скільки візьме тісто.

Запитання 11

11. З якої сировини готують шароване тісто?

варіанти відповідей

борошно, сіль, яйця, лимонна кислота, жир;


борошно, цукор, жир, яйця;

борошно, вершкове масло, цукор, ванільна пудра.

Запитання 12

12. Як називають національний кулінарний виріб прямокутної форми з різними кремами і начинками?

варіанти відповідей

паляниця;

перекладанець;

 

сирник.

 

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест