1. Чи використовують для приготування медового тіста патоку?
2. Якої консистенції має бути готове медове тісто?
3. Яка температура випікання білково-повітряного напівфабрикату?
4.Яка тривалість збивання білків разом з цукром?
5. Який процес виконує під час приготування білково-повітряного тіста лимонна кислота?
6. Чи додають до бісквіту «Буше» крохмаль?
7.За допомогою чого формують вироби з бісквіту «Бушу»?
8. Коли додають какао-порошок при приготуванні бісквітного тіста з наповнювачами?
9. До якої температури охолоджують заварку для заварного тіста?
10. Як додають борошно в заварку для приготування заварного тіста?
11. З якої сировини готують шароване тісто?
12. Як називають національний кулінарний виріб прямокутної форми з різними кремами і начинками?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома