Приготування бісквітного н/Ф

Додано: 24 березня 2020
Предмет:
Тест виконано: 23 рази
9 запитань
Запитання 1

Під час інтенсивного збивання збільшується яєчно – цукрова маса? 

варіанти відповідей

2,5-3 рази

в 4 рази

в 4-4,5 рази

Запитання 2

Назвіть основні інгрідієнти бісквітного тіста

варіанти відповідей

молоко

борошно

яйця

масло вершкове

цукор

сметана

Запитання 3

коли додають борошно?

варіанти відповідей

на початку замісу

під час збивання яєць

в кінці замісу

Запитання 4

Назвіть розпушувач бісквітного тіста.

варіанти відповідей

механічний

амоній

дріжджі

Запитання 5

Назвіть сорт муки, який використовують для

бісквітного напівфабрикату.

варіанти відповідей

І сотр

вищий

ІІ сорт

Запитання 6

Як дозують борошно при приготуванні бісквіта?

варіанти відповідей

В 2-3 рази

в 5-6 раз

за один раз

Запитання 7

Назвіть температуру випікання бісквітного

напівфабрикату.

варіанти відповідей

220-240°С

180-210°С

200-300°С

Запитання 8

з бісквітного нпівфабрикату готують...

варіанти відповідей

торти

кулебяки

тістечка

пряники

Запитання 9

готовність бісквіта визначають по...

варіанти відповідей

кольору та упругості

за часом

за запахом

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест