Які оптимальні параметри для бродіння тіста?
Що таке обминка?
З якою метою проводять попереднє вистоювання?
Як називаються дані операції: надрізання та наколювання поверхні тістових заготовок, змащування меланжем (або яєчним жовтком), обробка поверхні деяких виробів ліпними прикрасами з тіста, січеними горіхами, борошняною крихтою, кунжутом, маком тощо
З якою метою здійснюють надрізання і наколювання тістових заготовок перед випіканням?
Для якого тіста не проводять обминку?
Який спосіб обігріву печі МІWE?
Як здійснюється подача борошна у просіювачі « Бурат-1,5»?
З яких інгредієнтів можна приготувати дріжджове тісто?
Які вироби з дріжджового тіста випікають короткий час при більш високій температурі (230–240 °С)?
Назвіть причину такого недоліку виробів з дріжджового тіста: вироби розпливчасті, без рисунку на поверхні.
Назвіть причину такого недоліку виробів з дріжджового тіста: вироби розпливчасті, без рисунку на поверхні.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома