Приготування холодних страв і закусок

Додано: 3 лютого 2021
Предмет:
Тест виконано: 33 рази
21 запитання
Запитання 1

В якому цеху готують салати?

варіанти відповідей

гарячому цеху

холодному цеху

овочевому цеху

Запитання 2

Оброблену зелень зберігають:

варіанти відповідей

менше 1 години

2 години

3 години

Запитання 3

Напівфабрикати для холодних страв зберігають при температурі:

варіанти відповідей

від 6 до 12˚С

 від -2 до 2˚С

 від 2 до 8˚С

Запитання 4

Компоненти для салатів з’єднують і заправляють:

варіанти відповідей

безпосередньо перед реалізацією

за 1 годину до реалізації

за 2 години до реалізації

Запитання 5

Заливні страви зберігають при температурі:

варіанти відповідей

від 0 до 2˚С

від 2 до 6˚С

від 4 до 8˚С

Запитання 6

Заливні страви зберігають:  

варіанти відповідей

12 годин

8 годин

15 годин

Запитання 7

Як називають закусочні бутерброди?

варіанти відповідей

канапе

сандвічі

складні

Запитання 8

Як називають закриті бутерброди?

варіанти відповідей

сандвічі

асорті

канапе

Запитання 9

Товщина нарізаних продуктів для відкритих бутербродів:

варіанти відповідей

2 – 3мм

1 – 2мм

3 – 4мм

Запитання 10

До банкетних закусок належать:

варіанти відповідей

бутерброди асорті, ікра порціями, риба копчена

канапе, кошики, воловани з різними продуктами

сир твердий, ковбаса копчена, балики

Запитання 11

Салати із сирих овочів:

варіанти відповідей

збуджують апетит і є джерелом біологічних речовин

регулюють діяльність шлунково-кишечного тракту

мають високу харчову цінність

Запитання 12

Заправлені салати з сирих овочів підлягають реалізації протягом

варіанти відповідей

30 хвилин

1 години

15 хвилин

Запитання 13

Заправлені салати з варених овочів підлягають реалізації протягом

варіанти відповідей

1 години

2 години

30 хвилин

Запитання 14

В який із цих салатів додають свіжі яблука?

варіанти відповідей

салат «Дністер»

салат український

салат зимовий

Запитання 15

До якої групи салатів належить «Салат столичний»

варіанти відповідей

салат із варених овочів

салат рибний

салат із варених овочів і птиці

Запитання 16

До складу салату м’ясного зі свіжими огірками входить м’ясо . . .

варіанти відповідей

свинини

яловичини

птиці

Запитання 17

Солити і перчити салати необхідно . . .

варіанти відповідей

під час приготування

в кінці приготування

перед подачею

Запитання 18

Салати прикрашають продуктами:

варіанти відповідей

які входять до складу салатів

будь-якими

селерою, петрушкою

Запитання 19

До складу заправки салатної входять:

варіанти відповідей

сіль, перець, сік лимона

сіль, цукор, перець, олія, оцет

сметана, сіль, перець

Запитання 20

Температура подавання холодних страв і закусок:

варіанти відповідей

від 8 до 10°С

від 10 до 12°С

від 5 до 6°С

Запитання 21

Щоб яблуко не потемніло під час приготування салату, його потрібно:

варіанти відповідей

обдати окропом

збризнути лимонним соком

посипати цукром

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест