В якому цеху готують салати?
Оброблену зелень зберігають:
Напівфабрикати для холодних страв зберігають при температурі:
Компоненти для салатів з’єднують і заправляють:
Заливні страви зберігають при температурі:
Заливні страви зберігають:
Як називають закусочні бутерброди?
Як називають закриті бутерброди?
Товщина нарізаних продуктів для відкритих бутербродів:
До банкетних закусок належать:
Салати із сирих овочів:
Заправлені салати з сирих овочів підлягають реалізації протягом
Заправлені салати з варених овочів підлягають реалізації протягом
В який із цих салатів додають свіжі яблука?
До якої групи салатів належить «Салат столичний»
До складу салату м’ясного зі свіжими огірками входить м’ясо . . .
Солити і перчити салати необхідно . . .
Салати прикрашають продуктами:
До складу заправки салатної входять:
Температура подавання холодних страв і закусок:
Щоб яблуко не потемніло під час приготування салату, його потрібно:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома