Приготування масляних кремів

Додано: 24 жовтня 2022
Предмет:
Тест виконано: 769 разів
12 запитань
Запитання 1

1. Для крему «Шарлот» готують:

варіанти відповідей

яєчно-молочний сироп

яєчно-цукрову масу

цукровий сироп

Запитання 2

2. Як називається крем, де використовується масло, цукор і молоко?

варіанти відповідей

шарлот

білковий

заварний

Запитання 3

3. Якої групи кремів не існує?

варіанти відповідей

креми вершкові

креми білкові

креми желейні

креми заварні

Запитання 4

4. Для якого крему готують яєчно-цукрову масу?

варіанти відповідей

«Шарлот»

«Глясе»

«Новий»

«Пташине молоко»

«Горіховий»

Запитання 5

5Як називається крем, що складається із: яєчних білків, цукру, повидла, агара і води?

варіанти відповідей

білковий заварний

білковий сирцевий

крем зефір

Запитання 6

6. Які наповнювачі можна використовувати для приготування масляних кремів?


варіанти відповідей

ваніль

каву

какао-порошок

яйця

молоко

сметану

Запитання 7

7. Вироби, оздоблені масляними кремами, потрібно зберігти при температурі?

варіанти відповідей

+4+6°С

+7+10°С

+8+10°С

Запитання 8

8. Строк реалізації виробів, оздоблених масляними кремами?


варіанти відповідей

протягом б год.;

протягом 36 год.;

протягом 7 год.;

 протягом 72 год.

Запитання 9

9. Ознакою готовності масляного крему є:


варіанти відповідей

збільшення об’єму маси в 2,5 рази;

збільшення об’єму маси в 2,5 рази і отримання гладкої глянцюватої поверхні;

збільшення об’єму маси в 3,5 рази та отримання пухкої, стійкої маси;

збільшення об’єму маси в 2,5 рази і отримання гладкої глянцюватої поверхні з бульбашками.

Запитання 10

10. До складу крему «Новий» входять:

варіанти відповідей

цукор, згущене молоко, яйця, вода, масло вершкове;

цукор, згущене молоко, вода, масло вершкове;

цукрова пудра, молоко незбиране, масло вершкове;

цукор, згущене молоко, вода, масло вершкове, коньяк, ванільна пудра.

Запитання 11

11. Як виправити недолік, коли крем став відсікатись:


варіанти відповідей

влити підігріте згущене молоко;

злегка підігріти і знову збити;

охолодити, перемішати, відкинути на часте сито;

охолодити, перемішати, відкинути на часте сито, після відділення рідини злегка підігріти і знову збити

Запитання 12

12. Розмістіть в певній послідовності схему приготування крему «Особливий»:


варіанти відповідей

масло розрізати на шматочки

влити ванільну есенцію

збити на тихому ходу

розрізати на куски

добавити коньяк

поступово влити згущене молоко

перейти на швидкий хід

збивати 10-15 хвилин

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест