1. Для крему «Шарлот» готують:
2. Як називається крем, де використовується масло, цукор і молоко?
3. Якої групи кремів не існує?
4. Для якого крему готують яєчно-цукрову масу?
5. Як називається крем, що складається із: яєчних білків, цукру, повидла, агара і води?
6. Які наповнювачі можна використовувати для приготування масляних кремів?
7. Вироби, оздоблені масляними кремами, потрібно зберігти при температурі?
8. Строк реалізації виробів, оздоблених масляними кремами?
9. Ознакою готовності масляного крему є:
10. До складу крему «Новий» входять:
11. Як виправити недолік, коли крем став відсікатись:
12. Розмістіть в певній послідовності схему приготування крему «Особливий»:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома