1. Що є основою для масляних кремів?
2.Яку температуру повинно мати масло для полекшення процесу збивання?
3. До якого крему готують яєчно-цукрову масу?
4.Вершкове масло якої жирності рекомендується використовувати для приготування масляного крему ?
5.Особливості приготування крему масляного "Новий" ?
6. Скільки хвилин для приготування крему збивають масло на малих обертах?
7. При якій температурі зберігають масляні креми в холодильнику?
8. Коли додають ваніль і коньяк в масляний основний крем при збиванні?
9. Для приготуваня масляного кавового крему додають....
10. Чому під час збивання масла виділилася волога
11.Як визначити, що у збите вершкове масло можна додавати цукрову пудру?
Послідовнсть приготування крему масляного "Нового"
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома