Приготування масляних кремів

Додано: 22 листопада 2023
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

1. Що є основою для масляних кремів?

варіанти відповідей

цукор

масло вершкове

вершки

згущене молоко

Запитання 2

2.Яку температуру повинно мати масло для полекшення процесу збивання?

варіанти відповідей

10-12°С

6-8 °С

12-14°С

Запитання 3

3. До якого крему готують яєчно-цукрову масу?

варіанти відповідей

"Шарлот".;

"Новий".;

"Гляссе"

Запитання 4

4.Вершкове масло якої жирності рекомендується використовувати для приготування масляного крему ?

варіанти відповідей

63%;

72,5%.;

82%;

Запитання 5

5.Особливості приготування крему масляного "Новий" ?

варіанти відповідей

додають цукор.;

додають сгущене молоко

додають молочно - цукровий сироп

какао-порошок

Запитання 6

6. Скільки хвилин для приготування крему збивають масло на малих обертах?

варіанти відповідей

10-15хв;

5-7хв;

1-2хв;

10-12

Запитання 7

7. При якій температурі зберігають масляні креми в холодильнику?

варіанти відповідей

4-8°С

8-10°С

2-6°С

12-14°С

Запитання 8

8. Коли додають ваніль і коньяк в масляний основний крем при збиванні?

варіанти відповідей

наприкінці збивання

на початку збивання

в середині збивання

Запитання 9

9. Для приготуваня масляного кавового крему додають....

варіанти відповідей

какао-порошок;

кавовий сироп;

розтоплений шоколад;

Запитання 10

10. Чому під час збивання масла виділилася волога

варіанти відповідей

використали тепле масло

використали масло з підвищеною вологістю

використали замерзле масло

Запитання 11

11.Як визначити, що у збите вершкове масло можна додавати цукрову пудру? 

варіанти відповідей

масло стане більш пластичним і м'яким

масло збільшиться в об'ємі у 2 рази

масло побіліє і набуде пишної консистенції

Запитання 12

Послідовнсть приготування крему масляного "Нового"

варіанти відповідей

Молочно-цукровий сироп збивають, додають зачищене масло. Збивають на повільній швидкості 5—7 хв. , наприкінці додають ароматизатори

Масло зачищають, нарізають на дрібні шматки і закладають у збивальну машину. Збивають на повільній швидкості 5—7 хв. Оберти збільшують, поступово вливають молочно-цукровий сироп і збивають 10-12хв. Наприкінці зби­вання додають ароматизатори

Масло зачищають, нарізають на дрібні шматки і закладають у збивальну машину, збивають 10-12хв. Наприкінці зби­вання додають ароматизатори, додають цукрову пудру і згущене молоко.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест