ПРИГОТУВАННЯ ПЕРШИХ СТРАВ

Додано: 8 червня 2023
Предмет:
Тест виконано: 84 рази
12 запитань
Запитання 1

Вкажіть температуру подачі супів

варіанти відповідей

55⁰С

75⁰С

85⁰С

Запитання 2

До заправних супів належать

варіанти відповідей

суп-локшина(домашня)

суп картопляний з бобовими

бульйон з пельменями

Запитання 3

Вкажіть термін зберігання заправних супів

варіанти відповідей

2год

3-4год

40хв

Запитання 4

Вкажіть норму солі на 1000 г молочного супу

варіанти відповідей

10г

Запитання 5

Надлишок спецій і солі в перших стравах

варіанти відповідей

покращує смак і аромат

не впливає на смакові якості

погіршує смак і аромат

Запитання 6

Якій тепловій обробці піддають щавель при приготуванні перших страв?

варіанти відповідей

припусканню

тушкуванню

пасеруванню

Запитання 7

За способом приготування бульйони відносяться у групу супів

варіанти відповідей

різних

заправних

прозорих

Запитання 8

Які супи подають і холодними і гарячими

варіанти відповідей

прозорі

солодкі

пюреподібні

Запитання 9

До якої групи за способом приготування відносяться борщі

варіанти відповідей

прозорі

заправні

холодні

різні

Запитання 10

Для одержання нормального бульйону, 1 л концентрованого розводять......

варіанти відповідей

3-4л гарячої води

5л гарячої води

2-3л гарячої води

Запитання 11

Вкажіть температуру подачі окрошки овочевої

варіанти відповідей

14С⁰

25С⁰

10С⁰

Запитання 12

Який продукт є обов′язковим при приготуванні розсольника

варіанти відповідей

буряк

солоний огірок

свіжий огірок

квашена капуста

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест