Основним продуктом для приготування капусняків є:
Капусняки готують на:
Для приготування розсольників припущені огірки додають:
Що роблять з капустою при приготуванні капусняку перед закладанням бульйон?
Коли солять капусняк з кислої капусти?
Основним продуктом для приготування капусняків є:
За способом приготування супи класифікують на:
Які особливості приготування розсольника домашнього?
Капусняк з грибами готують з:
Якщо смак розсольника недостатньо гострий, що потрібно додати?
Чому солоні огірки додають в кінці приготування розсольника?
Як підготувати солоні огірки при приготуванні розсольнику?
Якщо смак розсольника недостатньо гострий, необхідно додати ?
При приготуванні капусняків квашену капусту попередньо.?
Який капусняк готують із пшоняною крупою?
Що роблять з бульйоном після варіння?
Яка норма подачі перших страв?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома