Приготування посипок

Додано: 15 квітня 2021
Предмет:
Тест виконано: 563 рази
13 запитань
Запитання 1

Отримані бісквітні крихти підсушують у жаровій шафі при температурі:


варіанти відповідей

220-2300С;


150-1800С;

250-2800С.

Запитання 2

Бісквітні фісташкові крихти являють собою:



варіанти відповідей

підсушені бісквітні крихти;


зафарбовані бісквітні крихти;

крихти одержані з м’якушки бісквіту.

Запитання 3

Які крихтові посипки після подрібнення не просівають?

варіанти відповідей

бісквітні смажені крихти;


пісочні крихти;

крихти з шарового напівфабрикату.

Запитання 4

Використання посипок у кондитерському виробництві?

варіанти відповідей

оздоблення поверзні середньої сторони тістечок і напоїв

оздоблення поверзні й бокової сторони тістечок і тортів

глазурування поверзні й бокової сторони тістечок і тортів

Запитання 5

. З чого можна приготувати посипки?

варіанти відповідей

патоки, шоколаду, агару , горіхів 

випечених напівфабрикатів, шоколаду, меду , горіхів 

випечених напівфабрикатів, шоколаду, помади, горіхів 

Запитання 6

До цукристих посипок відносяться;

варіанти відповідей

нонпарель, цукор-пісок, цукровий сіроп

горіх, цукор-крихта, цукрова пудра

нонпарель, цукор-пісок, цукрова пудра

Запитання 7

Чому не рекомендується посипати грецькими горіхами вироби до випікання?

варіанти відповідей

вироби набувають неприємного смаку і запаху, а також темно-коричневого кольору;


залишаються на поверхні виробу жирні плями;

вироби матимуть непривабливий вигляд.

Запитання 8

Що є основою для приготування посипки «Трюфельна крупка»?

варіанти відповідей

шоколад;

какао-порошок;



помада основна

Запитання 9

Для ароматизації посипки «Трюфельна крупка» використовують:

варіанти відповідей

прянощі;


ванільну пудру;



кавову витяжку.

Запитання 10

Термін реалізації посипки «Трюфельна крупка» становить:

варіанти відповідей

8-12 годин;



24 години;


48 годин.


Запитання 11

Що являє собою посипка нонпарель?


варіанти відповідей

підфарбований цукор-пісок;

дрібну різнокольорову крупку, що виготовляється з помади;



цукрову пудру.


Запитання 12

Які посипки відносяться до цукристих?


варіанти відповідей

пісочні, бісквітні смажені крихти;

трюфельна крупка;

нонпарель, цукор-пісок, цукрова пудра.


Запитання 13

При приготуванні посипки нонпарель м’яку крупку:


варіанти відповідей

злегка підсушують;

доводять до стану карамелізації;


підсушують до затвердіння

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест