Приготування прісного тіста та виробів з нього

Додано: 3 квітня 2023
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 11 разів
5 запитань
Запитання 1

Показником якості і сорту борошна є:

варіанти відповідей

запах

смак

колір

Запитання 2

Тісто для вареників перед формуванням витримують -

варіанти відповідей

20-30

30-40

40-60

Запитання 3

Тісто для вареників розкачують товщиною -

варіанти відповідей

1-1,5 мм

1-1,5 см

2-3 мм

Запитання 4

Вареники формують -

варіанти відповідей

двома способами

чотирма способами

трьома способами

Запитання 5

Тісто для локшини домашньої витримують перед формуванням -

варіанти відповідей

20-30 хв.

40-60 хв.

60 хв.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест