Для приготування пряничного тіста використовують борошно з:
Розпушувачем для пряничного тіста є:
Перед використанням борошно слід:
а) провітрювати;
б) просіювати;
в) замочувати;
г) заморожувати.
Способи приготування пряничного тіста:
Сироп - основа для тіста, приготованого сирцевим способом:
Суміш прянощів, що використовується для приготування пряничного тіста:
. Кількість прийомів закладання у тісто борошна:
Температура заварки перед закладанням решти сировини не повинна перевищувати:
.
Вкажіть сировину, яку використовують для приготування пряничного тіста:
При якій температурі та протягом якого часу випікають пряники?
При випіканні вироби з пряничного тіста «осіли»? Вкажіть причину:
висока температура випікання, вироби рано вийняли з печі;
тісто щільне, перегріта шафа;
Вкажіть виріб із пряничного тіста, що характеризується такими органолептичними показниками якості: виріб круглої форми, за глазурований, поверхня блискуча, на зламі тісто порувате, добре пропечене, без «закальцю».
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома