1. Який із вітамінів руйнується під час теплової обробки овочів?
2. Овочі в комбінованих гарнірах повинні поєднуватись за:
3. Теплова обробка сприяє:
4. Овочі варять у воді або на пару, щоб:
5. Припускають овочі в невеликій кількості рідини з додаванням:
6. Припускають овочі шаром не більше ніж:
7. Смажать овочі основним способом при температурі жиру:
. 8. До дерунної маси входить такі продукти:
9. Для страви «Картопляні палички», сирі яйця додають у протерту картоплю охолоджену до температури :
10. Яка висота дерунів з начинкою?
11. Для рагу овочевого овочі нарізають:
12. При приготуванні рулету картопляного його:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома