Приготування страв з яєць, молока і молочних продуктів

Додано: 13 жовтня 2022
Предмет:
Тест виконано: 340 разів
12 запитань
Запитання 1

В якому цеху здійснюється приготування страв з яєць і сиру?

варіанти відповідей

В холодному

В гарячому

В мясному

Запитання 2

В скількох ваннах потрібно мити кухонний посуд?

варіанти відповідей

В трьох

В чотирьох

В двох

Запитання 3

В скількох ваннах необхідно мити яйця?

варіанти відповідей

В одній

В трьох

В чотирьох

Запитання 4

Скільки часу необхідно варити яйця рідкі?

варіанти відповідей

2,5-3 хв

5-5,5 хв

7-8 хв

Запитання 5

На якій картинці зображена страва яєчня натуральна?

варіанти відповідей
Запитання 6

Які страви з яєць відносяться до запечених?

варіанти відповідей

Пряженя

Яйце пашот

Яєчна кашка

Яєчня натуральна

Яєчня запечена з грибами

Запитання 7

На якій картинці зображено страву омлет змішаний?

варіанти відповідей
Запитання 8

Який термін зберігання гарячих страв з яєць?

варіанти відповідей

30 хв

1 год

не підлягають зберіганню

Запитання 9

Які страви відносяться до варених страв з сиру?

варіанти відповідей

Галушки сирні

Бабка сирна

Зрази сирні

Запитання 10

В чому полягає відміність між запіканкою сирною і бабкою сирною?

варіанти відповідей

До складу бабки входять збиті білки

Відмінність у формі

До складу запіканки входять яєчні жовтки

Запитання 11

Який спосіб теплової обробки використовується для приготування сирників по-київськи?

варіанти відповідей

смаження основним способом

смаження у фритюрі

запікання

Запитання 12

Який термін зберігання сирників?

варіанти відповідей

15хв

30 хв

2 год

не підлягають зберіганню

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест